Prijatelji i partneri

http://www.vjencanje-ponuda.com

Vjenčanje ponuda je web portal za mladence koji nudi obilje korisnih informacija i sadržaja: vjenčani planer, imenik firmi, savjeti i ideje, foto galerije vjenčanica, upitnici i alati.

http://www.haby.hr/

Zračni jastuci 'HABY' namijenjeni su svim vašim malenim slavljenicima i uzvanicima do 12 godine starosti. Nudimo velik izbor standardnih i tematskih oblika zračnih jastuka, igraonica i tobogana dimenzija već od 3x4 m, što ih čini prikladnim za uporabu u vanjskim i unutrašnjim prostorima.

http://www.grupa-desperado.com/

Grupa Desperado postoji još od 2004 godine. Sastoji se od 6 članova, iskusnih glazbenika, te se može pohvaliti brojnim nastupima na svadbenim svečanostima, eventima, svim vrstama proslava, kako u Lijepoj našoj, tako i u inozemstvu.

http://www.makeup-renata.com/

Profesionalno šminkanje za sve prigode. Moje ime je Renata Brezak i želim Vam dobrodošlicu na svoju web stranicu. Profesionalni sam vizažista i nudim Vam šminkanje za vjenčanje, mature, diplome ili bilo koju drugu specijalnu prigodu.

http://www.jeftineavionskekarte.com/

Nudimo jeftine avionske karte za sve destinacije sa polaskom iz Zagreba,Splita,Dubrovnika, Sarajeva, Beograda za sve Europske i svjetske destinacije.

http://foto-video-lea.com/

Foto video Lea je studio specijaliziran za fotografiranje i video snimanje vjenčanja. Najnovija tehnologija i naše dugogodišnje iskustvo garancija su da će Vaš event imati fotografije kakve zaslužujete.

Kontakaktirajte nas preko on line obrasca

Molimo kliknite na "I'm not a robot"

Pridružite nam se na Facebooku

4 years ago

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

Zajedno u akciji

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY