UVJETI NAJMA

1) Od sada pa nadalje AUTO-PROMET BOROVAC D.O.O.(LIMUZINE.HR) će biti naznačen kao Iznajmitelj, a osobe navedene u tekstu i/ili osoba/e potpisnici ugovora bit će naznačeni kao Unajmitelj. Smatrat će se da Unajmitelj preuzima odgovornost za sebe i za svaku osobu u svom društvu, i u potpunosti prihvaća uvjete najma koji slijede:

2) U slučaju otkaza od strane Unajmitelja zadržava se iznos uplaćenog depozita. Ipak, u slučaju neizbježnih okolnosti poput hospitalizacije, ili smrtnog slučaja postoji mogućnost povrata depozita kao diskrecijsko pravo Iznajmitelja.

3) Ne preuzimamo odgovornost za nepovoljne vremenske uvjete ( snijeg, poplave, itd.) koji mogu dovesti do prolongiranja ili otkazivanja aranžmana od strane Iznajmitelja.

4) Kako su poduzete sve mjere da bi se osiguralo da vozila budu redovito servisirana, ne preuzimamo odgovornost za mehaničke, električne ili materijalne kvarove izazvane bili kojim uzrokom. Ako dođe ipak do takvog slučaja, sve će biti učinjeno da se izvrši hitni popravak vozila kako bi se putovanje moglo nastaviti, u slučaju ne mogućnosti nastavka putovanja Unajmitelju će se biti vraćen cjelokupni iznos(uplaćen do tada).

5) Alkoholna pića kojima je vozilo opskrbljeno od strane Iznajmitelja mogu se konzumirati samo u vozilu te se ne smiju ni u kojem trenutku iznositi izvan njega. Unajmitelju nije dozvoljena opskrba njegovim pićima osim ako to nije utvrđeno specijalnim dogovorom s Iznajmiteljem.

6) Unajmitelj (kako je potpisano) u potpunosti podliježe odgovornosti za svu štetu izvana i unutar vozila nastalu s njegove strane i/ili strane osobe/a iz njegovog društva izazvanu iz bilo kojeg razloga. To uključuje sudjelovanje bilo koje treće osobe, što rezultira nastajanjem štete na vozilu ili njegovom sadržaju. Unajmitelj se slaže da podliježe odgovornosti za ukupan trošak popravka, a Iznajmitelj će odrediti lokaciju popravka.

7) Iznajmitelj odnosno vozač zadržava pravo da odbije pustiti u vozilo bilo koju osobu/e za koju smatra neprikladnom iz bilo kojeg razloga, te mogu odbiti nastaviti putovanje ako se osoba/e ponašaju neprimjereno prema drugim osobama, vozilu ili sadržaju vozila. U tom slučaju neće se refundirati novac.

8) Bilo kakvi dodatni zahtjevi ili izmjene aranžmana (npr.dodatna stajališta, promjena smjera kretanja koji uzrokuju veću kilometražu ili dulje vrijeme) ne mogu biti nužno zagarantirani. Iako će sve biti učinjeno da se udovolji željama Unajmitelja, to može uzrokovati i dodatni trošak za njega.

9) Jednom kada je aranžman sklopljen i potvrđen, te depozit uplaćen, cijene predočene Unajmitelju prestaju biti podložne promjenama, osim ako je došlo do promjena detalja aranžmana.

10) Diskrecija Iznajmitelja će biti usvojena od strane partnera Iznajmitelja i njihova odluka je u potpunosti obvezujuća u svim stvarima.

Kontakaktirajte nas preko on line obrasca

Molimo kliknite na "I'm not a robot"

Pridružite nam se na Facebooku

4 years ago

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
4 years ago

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
5 years ago

Zajedno u akciji

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY